Radman adaptacije

Obrt "Radman" osnovan je 1993. godine sa sjedištem u Splitu, Studinova 6, OIB: 29345345045. Specijalizirani smo za adaptacije-renoviranje interijera svih stambenih i poslovnih prostora po sistemu "ključ u ruke". Iskustvo u obavljanju poslova adaptacija-renoviranja vršimo još od daleke 1986. godine. Na sve naše obavljene poslove i na ugrađeni materijal dajemo 5 godina jamstva.

Bilo da je riječ o preuređenju kupaonice, postavljanju novih pločica, ugradnji kuhinjskih kabineta i rasvjetnih tijela, ili potpunoj adaptaciji i uređenju vašeg prostora, tu smo kako bi realizirali vaše potrebe.
Svakom projektu pridajemo osobnu pažnju koju zaslužuje i pristupamo odgovorno i profesionalno kako bismo postigli optimalno rješenje.

Pružamo cijeli niz usluga u svim fazama renoviranja, što uključuje konzultaciju, ispitivanje gradilišta, izradu idejnog projekta i troškovnika, koordinaciju radova, te izvođenje po posebnoj mjeri. Naš tim, vođen stručnjacima i dugogodišnjim iskustvom, sposoban je ispuniti čak i najzahtjevnija očekivanja a da pri tome ostanemo što efikasniji i povoljniji.


Budući da posjedujemo veliko iskustvo u raznovrsnim adaptacijama stambenih i poslovnih prostora, za nas čak i najmanji prostor ne predstavlja prevelik izazov za učiniti ga još praktičnijim i ugodnijim.

Prije ugovaranja posla dolazimo na teren uz razmatranje i upoznavanje vaših potreba, nakon čega izrađujemo idejno rješenje za uređenje interijera te izradu troškovnika sukladno dogovorenim radovima. Ukoliko se ne možete odlučiti na koji način adaptirati vaš prostor, naš tim vam može pomoći s idejama, odabiru materijala, boja i ostalih dekorativnih detalja, kako bi zajedno s vama došli do idealnog rješenja. Na sve naše obavljene poslove i na ugrađeni materijal dajemo 5. godina jamstva.